Jump to content

Halo 3, érkeznek a vigaszdíjak

2014. 12. 26. 10:00

A 343 Industries végre részletesen felfedte, hogy mit is tartalmaz a „Thank You” csomag, melyet azok közt osztanak szét, akik fittyet hányva a Halo: The Master Chief Collection indulás környéki nehézségeire, kitartóan játszottak.

Bonnie Ross betartotta a Halo rajongóknak tett ígéretét, melyet azt követően tett, hogy a Halo: The Master Chief Collection pokoli indulással kezdett. A 343 Industries stúdió ekkor kezdte el körvonalazni terveit arra vonatkozóan, hogy valamivel kompenzálja azokat a játékosokat, akik kénytelen voltak a game minden kezdeti nehézségét elszenvedni.

Először is mindenki, aki játszott a Halo: The Master Chief Collection-nel online mióta azt kiadták, egészen december 19-ig bezárólag, az a következő lehetőségek közül választhat:

- Egyhónapos ingyenes Xbox Live Gold tagság

- Exkluzív játékbeli névtábla

- Exkluzív játékbeli avatár

A részletes FAQ már kikerült az oldalra, hogy eloszlassa a zavart.

Ezen felül mindenki, aki az adott időszakban leült a Halo elé, az megkapja a Halo 3: ODST-t ingyenesen, amikor az bekerül a gyűjteménybe.

A 343 Industries továbbra is dolgozik azon, hogy a klasszikus Halo 2 térképek belekerüljenek a Halo 2: Anniversary-be. Ezt a „Relic-kel” kezdik, mely egy későbbi ingyenes patch folyamán válik elérhetővé.

További hír, hogy a Halo: MCC tartalmi patchet kap a héten, melyben benne lesz a Spartan Ops mind a 10 epizódja és egy co-op mini-kampány a Halo 4-ből. Emellett a patch megoldja a játék számos problémáját is.

Forrás: vg247.vom

Fotó: halowaypoint.com és gamespot.com

Írta: Ambróz Nóra