Jump to content

Kiderültek az ingyenes, januári Xbox játékok

2014. 12. 27. 14:00

A Microsoft különösen bőkezű lesz a következő év elején. A januári hónap folyamán az ingyenesen játszható tartalmak között szerepel a The Witcher 2, az MX vs. ATV Alive és a D4: Dark Dreams Don't Die elsejétől kezdve.

Ha az újévi fogadalmaid egyik az volt, hogy végre kipróbálod a D4-et, akkor különös szerencséd van.

A Microsoft hétfőn bejelentette, hogy 2015 januárjában melyek lesznek az ingyenesen letölthető Xbox 360 és Xbox One játékok az Xbox Live előfizetők számára. A csomag egészen mutatós! D4: Dark Dreams Don't Die, The Witcher 2: Assassins of Kings és a MX vs. ATV Alive mind elérhetőek lesznek a hónap folyamán, hogy jól induljon az év.

Az Xbox One Xbox Live előfizetéssel rendelkező tulajdonosai letölthetik a D4-et, mely rendesen 15 dollár lenne január elsejétől kezdve. Ez alatt, január 1-től 15-ig az Xbox 360 felhasználóknak az MX vs. ATV Alive jut, amiért egyébként 20 dollárt kellene fizetni. Ezt követően elérhető lesz számukra a The Witcher 2 16-tól 31-ig, mely 30 dollárt ér, ha meg kell venni.

Hasonlóképpen jó időpont ez arra, hogy megszerezd az EA Sports extrém snowboardos játékát, az SSX-et, mely Xbox 360-on december 31-ig ingyenes. Az Xbox One felhasználóinak ugyanekkor a Worms Battlegrounds és a Volgarr the Viking áll rendelkezésére a hónap végéig.

Forrás: gamespot.com

Fotó: nexusmods.com és destructoid.com

Írta: Ambróz Nóra