Jump to content

Bemutatkozik a Halo 5 Collector’s Edition

2014. 12. 30. 16:00

A Halo 5 Collector’s Edition egy igazán vaskos csomag, melybe nem csak a digitális tartalmak széles választéka került, de emlékszobrok is. A 250 dolláros pakk mellett két másik prémium összeállítás is bemutatásra került.

Ez egy nagy nap a Halo 5: Guardians számára. Nem csak most kezdődik a játék multiplayer bétatesztelése Xbox One-on, de a Microsoft azt is bejelentette, hogy milyen három formában rendelheted elő a játékot a mai naptól kezdve.

A csomagok ára 60-250 dollár között variálódik, annak függvényében, hogy milyen extra tartalmak kerülnek a dobozba: poszterek, steelbookok, sőt a limitált, gyűjtői kiadás esetében még szobrok is. Sajnos a Microsoft egyelőre nem sok mindent árult el az érkező digitális tartalmakról, sem pedig nem adott közre fotókat a szoborról.

A három Halo 5 előrendelhető csomag a következőképpen néz ki:

Standard Edition ($60) – Halo 5: Guardians és egy exkluzív poszter mindazoknak, akik előrendelik a játékot.
Limited Edition ($100) – A Standard Edition tartalma plusz némi digitális tartalom, mely a Spartan combat-ot egészítik ki, ezen felül exkluzív tárgyak egy egyedi steelbookba csomagolva.
Limited Collector's Edition ($250) – A Limited Edition tartalma és további extrák, úgy mint egy szobor, mely a 343 Industries designja. Ezzel kapcsolatban további információk kerülnek hamarosan kiadásra.

Forrás: gamespot.com

Fotó: gamespot.com és microsoftstore.com

Írta: Ambróz Nóra