Jump to content

Indul a Halo 5 Multiplayer bétája

2014. 12. 30. 12:00

Hivatalosan a Halo 5 többjátékos bétája csak reggel kilenckor indult volna a Pacific (csendes-óceáni) időzóna szerint, ám néhány rajongó módot talált rá, hogy kicsivel korábban már játsszon.

Megvetted novemberben a Halo: The Master Chief Collectiont? Amennyiben igen, a mai napon belevághatsz a Halo 5: Guardians multiplayer béta tesztelésébe, mely 2015-re készül el Xbox One-ra. A béta hivatalosan reggel kilenctől kezdődne a csendes-óceáni időzóna szerint (ez nálunk déután hatkor lenne) értesített a Halo Twitter fiók.

Noha a Halo 5 béta nem lett volna elérhető még egy darabig, csak a nap folyamán kicsit később, néhány rajongó a Redditen felfedezett egy olyan kerülőutat, mely már most engedélyezi a játékot. Csak lépj be a Halo Channelre, nézd meg az összes Halo: Nightfall epizódot (előretekerhetsz), és válaszd ki, hogy melyik Nightfall armort kéred jutalmul a Halo 5-hoz. Ezáltal egy download store oldalára kerülsz, ahonnan elérhető a Halo 5 béta.

A béta korábban csak az Xbox One Preview Program tagjai számára lett volna hozzáférhető. A program azonban meghívásalapú. Csak a tagok számára illetve a The Master Chief Collection tulajdonosainak érhető el jelenleg a bétatesztelés.

A próbaidőszak három héten át, egészen január 18-ig tart.

Forrás: gamespot.com

Fotó: polygon.com és vg247.com

Írta: Ambróz Nóra