Jump to content

Február 24-én lesz The Elder Scrolls Online

2015. 01. 11. 21:00

A Microsoft Store listája szerint a The Elder Scrolls Online február 24-től lesz elérhető az Xbox One játékosai számára.

A Massively által felfedezett lista könnyen lehet, hogy egyelőre csak a helykitöltés célját szolgálja, ám ahhoz képest egy kicsit túl specifikusnak tűnik. Ráadásul február 24-e keddre esik, mely tipikusan az a nap, melyen a játékok 99%-a Észak-Amerikában kiadásra kerül.

A TESO eredtileg PS4-re és Xbox One-ra 2014 áprilisában kellett volna, hogy megérkezzen az asztali változatokkal együtt. Ez az időpont 2014 júniusra csúszott, melyet egy az év végét emlegető ígéret tett érvénytelenné. Decemberben Matt Firor azt mondta, hogy a csapat a ZeniMax Online-nál keményen dolgozik a konzolos verzión, mely máris egy „játszható és szórakoztató” állapotban van.

„Van még néhány tennivalónk mielőtt egy hivatalos kiadási dátumot közölhetnénk” írta Firor egy nyilvános levelében, melynek során azt is leszögezte, hogy a konzolos verziók nem csak portolásai a PC-n és Mac-en elérhető MMO-nak. Kiemelte, hogy többek között az asztali változat felhasználói felülete kap nagyobb változtatásokat, melyek jobban illeszkednek a konzolokhoz. Ehhez szerinte az alapoknál kellett kezdeni „a kontrollert és a nappali-élményt” észben tartva.

Forrás: vg247.com

Fotó: youtube.com és wallperest.com

Írta: Ambróz Nóra