Jump to content

Ingyen Xbox Live Gold hónap a Halo: MCC mellé

2015. 01. 20. 14:00

A Halo: The Master Chief Collection tulajdonosai mostantól kapják az egyhónapos ingyenes Xbox Live Gold előfizetést, melynek ígérete már egy ideje a levegőben lóg.

Mindenki, aki megvásárolta a Halo: The Master Chief Collection-t és játszott a game-mel december 19-e előtt online, az azt tapasztalhatja hamarosan, hogy Xbox Live Gold előfizetését egy hónappal ingyenesen meghosszabbították.

A 343 Industries és a Microsoft éppen a bónusz kiosztásának folyamatában van, melyet apológiaként szeretnének átnyújtani azoknak a játékosknak, akik a shooter játékcsomag korai problémái miatt szenvedtek.

Amennyiben jogosult vagy a „fájdalomdíjra” hamarosan kapsz majd egy üzenetet az Xbox Live-on keresztül, hogy megérkezett a bónuszod.

Emellett tavaly már az is be lett jelentve, hogy a károsult játékosok egy exkluzív névtáblát és avatart is kapnak a játékon belül, sőt a 343 már dolgozik, hogy a Halo 2 Relic térképét és a Halo 3: ODST kampányát is hozzáadja a csomaghoz ingyenesen.

A problémák kijavítása azonban még nem fejeződött be teljesen, noha már érkezett egy patch, melynek összegzését ezen a linken találod.

Forrás: vg247.com

Fotó: 343industries.com és justpushstart.com

Írta: Ambróz Nóra