Jump to content

Megfigyelő mód és egy új isten az xboxos Smite-ban

2015. 09. 01. 16:00

Egy új patch bővíti tovább a Smite Xbox One verzióját, mely lehetővé teszi számodra, hogy megfigyelőként nyomon kövesd barátaid meccseit, sőt a karakterválasztékban is felbukkant egy vadonatúj isten.

A panteonhoz újonnan csatlakozó isten Khepri, aki defenzív képességeinek köszönhetően kiválóan alkalmas csapattársai védelmezésére. Szintén újdonságként érkezik rajta kívül a season ticket, mely új lehetőségeket kínál számodra a fantasy pointok megszerzésére.

Ezzel azonban még nem értünk a frissítések listájának a végére. Az Xbox One verzió indulásakor még nem tartalmazott annyi feature-t, mint az eredeti PC-s megjelenés, így van még mit pótolni ezen a téren. A Hi-Rez Studios úgy gondolta, többek között a spectator mód az egyik nagy hiány, így a prioritáslistán valóban előkelő helyen álló feature-t elérhetővé tette a konzolos kiadásban. Végre megfigyelőként részt vehetsz barátaid éppen zajló mérkőzésein. A fejlesztők azt ígérik, később a korábban lejátszott és rögzített meccseket is megnézheted majd.

Az alábbi trailer summázza az eddig elhangzott és meg nem említett változtatásokat:

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra