Jump to content

Xbox Live Games with Gold február: Gears of War 2 és mások

2016. 01. 29. 13:00

A január végén szokásos Microsoft bejelentésből kiderült, hogy a következő hónap folyamán az Xbox Live Gold tagságra előfizetők négy játékot próbálhatnak ki ingyenesen, melyek közt legfőbb vonzerőként a Gears of War 2 is a listán van.

Az ingyenes játékok közül kettő az Xbox One és kettő az Xbox 360 játékosokat örvendezteti meg, ám a visszafele kompatibilitásnak hála, az Xbox 360 kínálatával a frissebb konzol tulajdonosai is játszhatnak.

A Hand of Fate februárban végig kipróbálható lesz Xbox One-on, míg a Styx: Master of Shadows február 16 és március 15 között várja az érdeklődőket. Ezzel szemben az Xbox 360 kínálatában a  Sacred Citadel szerepel február 15-ig, amikor 16-ától a Gears of War 2 váltja majd egészen február 29-ig.

A Microsoft októberben jelentette be, hogy a jövőben az összes a Games with Gold kínálatában szereplő Xbox 360 játék visszamenőleg kompatibilis formában elérhető lesz az Xbox One playerek számára is, így azóta az Xbox One tulajdonosok mondhatni dupla annyi ingyenes tartalomra tehetik rá a kezüket előfizetésükért cserébe.

(Forrás: vg247.com)