Jump to content

Ezek lesznek a decemberi Xbox Live Gold játékok

2016. 11. 23. 10:00

Sleeping Dogs: Definitive Edition, Outlast, Outland és a Burnout Paradise játékokkal játszhatnak ingyenesen az Xbox Live Gold tagok a decemberi hónapban.

Cammog felénk a december. Talán már furta az oldalunkat, hogy vajon mi szépet és jót tartogat a hüséges konzol előfizetőinek a Microsoft. Annyira nem fogunk elájulni az ajánlattol. Csupán 4 ingyen játék vár az Xbox Live Gold tagokra a következő hónapban. A Sleeping Dogs: Definitive Edition egész decemberben elérhető lesz. Az Outlast december 16-tól január 15-ig fog tartani.

Akad itt még két Xbox 360 játék, amelyek természetesen Xbox One konzolról is játshatóak. Az egyik az Outland, amellyel december 1-15-ig játszhatunk, míg a másik a Burnout Paradise lesz december 16-31-ig.

Persze ez is több, mint a semmi, de azért valamivel többre számítottunk volna. Ettől függetlenül a csak a Sleeping Dogs és Burnout Paradise játékokban egyenként van annyi játékidő, amivel ellehetünk egy egész hónapot, szóval.. talán mégis elég ez így. További részletekért Major Nelson blogjára látogathatunk el.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)