Jump to content

Minden második Xbox One játékos használta már a visszafelé kompatibilitást

2016. 12. 15. 09:00

A Microsoft egyre csak növeli az Xbox One konzolhoz a visszafelé kompatibilitást támogató játékok listáját, ami a jelek szerint egy igen népszerű dologgá vált a fogyasztók körében.

 

Egyre több Xbox 360 játékkal játszhatunk az Xbox One konzolunkon, hála a Microsoft felhasználóbarát kezdeményezésének. Szinte mindig örömmel tölti el az embert, ha egy régi kedvenc játékot vehet elő újra, hogy nosztalgiázzon egy picit. Ezt a nosztalgiázást segíti az Xbox One backwards compatibility program. A tavaly novemberben indult szolgáltatás mára több mint 300 Xbox 360 játékot tett elérhetővé az Xbox One konzolokon.

Az Xbox vezér Phil Spencer nagyon elégedett a program tevékenységével, továbbá Twitteren azt is elárulta, hogy az Xbox One tulajdonosok közel 50 százaléka használta már ezt a szolgáltatást.

A Legutóbb listára került játék között olyan nagyszerű játékokat fedezhetünk fel, mint a Red Dead Redemtion, a Call of Duty: Black Ops, a Burnout Paradise és még sorolhatnánk. A lista elég hosszú, hogy szinte biztosan mindenki találjon fogához való finomságot. Tegyünk vele egy próbát mi is, ha még nem tettük. Minden második Xbox One tulajdonos csak tud valamit.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)