Jump to content

Még az idén megjelenik a Path of Exile Xbox One-ra

2017. 01. 20. 16:18

A Grinding Gear Games free-to-play hack & slash akció-RPG-je, a Path of Exile, már egy ideje elérhető PC-re, de a megjelenése óta folyamatosan fejlődő és egyre nagyszerűbb játék, csak most érkezett el oda, hogy kész legyen Xbox One-on debütálni.

A GGG hivatalosan is megerősítette, hogy a POE még az idén megérkezik a Microsoft konzoljára, méghozzá a megszokott free-to-play formában. A XO verzió mindent tartalmazni fog, amit a jelenlegi PC-s verzió, beleértve a hamarosan érkező 3.0.0-ás kiegészítő tartalmát.

A PC és az XO szerverek természetesen teljesen szeparáltan fognak működni, ami rossz hír lehet azoknak, akik cross-playben reménykedtek, de lássuk be ez a játék gazdaságára nézve nagy hiba lett volna. Egyébként is lesz némi eltérés a két verzió játékélménye között, beleértve például az irányítást, de erről bővebben olvashatunk ebben a blogbejegyzésben, ahol a fejlesztők részletesen áttárgyalják, hogy mit, miért és hogyan variálnak meg.

Ezeket a kis eltéréseket leszámítva a PC-s és az Xbox One-os kiadás megegyezik. Egyforma ütemben érkeznek majd a további szezonális tartalmak és frissítések. Pontos dátumot még nem jelentettek be és arról se eset szó, hogy esetleg más platformokra való terjeszkedés is tervbe van-e, de jövő megválaszolja majd minden kérdésünket.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)