Jump to content

Még több játék csatlakozott az Xbox backwards compatible programjához

2017. 01. 23. 12:00

Az Xbox One mostantól új otthonául szolgál három Xbox 360-ra kiadott játéknak, amiket mától bátran játszhatunk majd az új hardveren a backwards compatible kezdeményezés erejének hála.

Az egyre hosszabbra nyúló listán most a Tekken 6, a Midway Arcade Origins és a Mutant Storm Empire játékokat üdvözölhetjük. A programba eddig bekerült játékok teljes listáját itt tekinthetjük meg. a Major Nelson blogján. Egészen lenyűgöző, hogy már 322 régi Xbox 360 játékot élvezhetünk az Xbox One konzolunkon. Megmerem kockáztatni, hogy ez az eddigi legnemesebb és legjobb húzása a Microsoftnak a felhasználókra nézve.

A 322 eddigi játék között olyan nagy nevek szerepelnek, mint például a Battlefield 3, a Battlefield Bad Company 2, a Dragon Age: Origins vagy a Catherine and Bully. Ezek a játékok számos órányi felejthetetlen szórakozással és kalanddal ajándékoztak meg minket. akár csak a verekedős játékok kedvelőit a 2009-ben megjelent Tekken 6, amely már szintén az Xbox backwards compatible lista részét képezi. Jó szórakozást kívánunk hozzájuk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)