Jump to content

Már Windows 10 és Xbox One alól is játszható a Fallout Shelter

2017. 02. 09. 12:56

Építsünk egy szebb jövőt.. valahol jó mélyen a föld alatt, távol a sugárzástól óriásra nőt hangyáktól. A Fallout Shelter új toborzó videóval jelentkezi, immár, mint a legújabb Xbox Play Anywhere cím.

Ez elment vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte, ez megsütötte, és a posztapokaliptikus bunker lakói egy nappal megint tovább éltek. Ahogy korábban ígértük, már el is érhető a Fallout Shelter Windows 10 és Xbox One platformról, hála a Microsoft Play Anywhere programjának és a Bethesda töretlen lelkesedésének, hogy egyre több játékoshoz jutassa el ezt a nagyszerű kis játékot.

Az, hogy egy játék Play Anywhere címmé válik, általában azt jelenti, hogy elég egyszer megvásárolnunk és Windows 10 alól és Xbox One-ról egyaránt játszhatunk vele, folytathatjuk a mentéseinket és így tovább. Lévén a Fallout Shelter egy ingyenes játék, így megvásárolnunk nem kell, de a többi igaz. Ha elkezdjük Xbox One-ról, akkor Windows 10-ről is bármikor folytathatjuk, méghozzá ugyanott ahol abbahagytuk. Ha ez nem lenne elég motiváció, akkor nézzünk bele alább a Vault-tec kedvcsináló anyagába.

 
(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)