Jump to content

No Luca No - A legrosszabb Xbox játék, amit valaha láttunk

2017. 03. 25. 10:41

A minap az internet bugyraiból ismét elénk sodródott egy igazi klasszikus, aminek okán úgy éreztük ideje feleleveníteni egy rég elfeledett élményt.

Bár ezzel lehet nem mindenki ért egyet, de én azt mondom, azért akadtak egész jó kis horror játékok az elmúlt években. Viszont azt is állítom, hogy a legdurvább Resident Evil élmény se tudta még csak meg se közelíteni azt a horror szintet, amit a No Luca No játékkal való megismerkedésem megütött. Komoly rémálmokat okozott ennek a játéknak a puszta létezése is. Ez a 2011. augusztus 6-án Xbox 360-ra megjelent förtelem annyira mélységesen a legalja volt mindennek, hogy ingyen adták volna is sértés lett volna a világra nézve, de ráadásul még pénz is kértek érte, ahogy teszik ezt a mai napig is.

A „játék” egyetlen kétes érdeme, amiről beszélhetünk, hogy a Rooster Teeth YouTube csatorna készített róla egy fergeteges Rage Quit videót. Ebben főhősünk, Michael olyan átéléssel igyekszik megvédeni a reggelijét a gonoszság bundás földi helytartójától, hogy az ember kénytelen belátni: Ez az a játék, ami annyira rossz, hogy az már jó.  

(Forrás: gamerguru.hu Kép forrása: youtube.com)