Jump to content

A Red Dead Redemption és a Forza 7 segít majd demonstrálni a Scorpio konzol erejét

2017. 04. 05. 09:35

Érdemes lesz figyelni a Microsoft következő generációs konzoljának a bemutatóját. A hírek szerint a cég több igen látványos játékot is választott bemutatni, hogy mire lesz képes a Project Scorpio valódi 4K támogatással.

A Windows Central által megkaparintott marketing anyagokból származó információk szerint Red Dead Redemption 2 és a Forza Motorsport 7 csak kettő azon játékok közül, amikkel a Microsoft megmutatná nekünk a Project Scorpio képességeit. A forrás szerint igencsak látványos termékprezentációkra számíthatunk a következő hetekben.

Más nem hivatalos források a CarckDown 3 és a State of Decay 2 játékokat is emlegetik a Project Scorpio bemutató kapcsán. A marketing alapanyagok Call of Duty, NFL 2017, FIFA7 és Star Wars: Battlefront 2 játékokat is említenek. A Call of Duty játék esetén feltételezhetjük, hogy a World War 2-ről lehet szó. Ha minden jól megy, akkor ezeket a játékokat mind szerencsénk lesz látni 4K-ban a Project Scorpion futni.

A tervek szerint a Scorpio esetén fel lesznek skálázva 4K-ra azok a játékok, ami 900 és 1080p között futottak az Xbox One-on. Nyílván kelleni fog egy 4K TV, hogy élvezhessük a Microsoft új konzolja által nyújtott előnyöket.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)