Jump to content

Az Xbox Live Gold tagok korábban kezdhetik el tesztelni a Game Pass szolgáltatást.

2017. 05. 25. 16:56

A Microsoft új, hiperolcsó, de mégis eszméletlen választékot kínáló előfizetési szolgáltatást indít június 1-től Xbox Game Pass néven, amihez az Xbox Live Gold tagok már hozzá is férhetnek.

Az Xbox Live Gold tagok egy kis előnyt kapnak mindenki mással szemben. Bár a Microsoft csak június elsejével nyitja meg az új Game Pass szolgáltatást az Xbox konzolosok előtt, a Gold előfizetők már a mai naptól kezdve nyúzhatják a szolgáltatás révén elérhetővé vált több mint 100 játékot.

Jelenleg annyit lehet tudni, hogy a szolgáltatás ára havi 10 dollár lesz és a szolgáltatás katalógusában szereplő játékok hónapról hónapra változni fog. A csomagban olyan játékok fognak szerepelni, mint például az XCOM: Enemy Within, a Mad Max, a Terraria és a Saints Row 4. Szolgáltatásra előfizető felhasználók ugyan csak az adott hónap elejéig birtokolják majd a katalógusban szereplő játékokat, de arra is lesz lehetőség, hogy 20%-os kedvezmén mellett megvásárolják őket.

Érdemes megjegyezni, hogy az Xbox Live Gold tagság nem előfeltétele a Game Pass előfizetésnek, de mint általában, ha igénybe szeretnénk venni a játékok online többjátékos részét, akkor szükségünk lesz az Xbox Live Gold előfizetésre is. További hasznos válaszokat találhatunk a szolgáltatás frissült FAQ oldalán.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)