Jump to content

Hamarosan indul az Xbox új előfizetéses rendszere

2017. 05. 25. 16:30

Hamarosan új előfizetéses szolgáltatást indít be a Microsoft Xbox Game Pass néven, s most végre az is kiderült, hogy mit takar pontosan ez a „hamarosan”. Napokra vagyunk a starttól.

Június elsejétől kezdődően bárkinek lehetősége lesz kipróbálni az Microsoft új előfizetési konstrukcióját, amivel havi 10 dollárért több mint 100 játékhoz kapnak majd hozzáférést az előfizetők. A szolgáltatás indulását követő első két hétben teljesen ingyen igénybe vehető lesz az Xbox Game Pass, de érdemes lesz megújítani a tagságot utána is, hiszen máshogy aligha juthatnánk hozzá párezer forintért ennyi játékhoz, plusz további kedvezményekre is számíthatnak az előfizetők.

Ilyen plusz kedvezmény például, hogy az Xbox Game Pass tagok az Xbox Game Pass katalógusban található címek esetén 20% kedvezményt fognak kapni az Xbox One játékok árára, továbbá 10%-os kedvezményt a játékokhoz tartozó DLC csomagokra. Ez így egy hatalmas lehetőség, rengeteg játékkal (bár Danny McBride így se tud betelni vele az alábbi videó alapján), ráadásul az a legszebb az egészben, hogy hónapról hónapra változni fog a katalógus összetétele, így mindig lesz terítéken néhány új játék.

 

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)