Jump to content

Elindult az Xbox Game Pass – 14 napra bárki kipróbálhatja

2017. 06. 01. 18:12

Nem is húznánk itt az időt, hiszen egy seregnyi játék vár minket az Xbox konzolokon, csak egy gyors emlékezgetőt hagynánk itt, hogy a mai nappal elindult a Microsoft új szolgáltatása, az Xbox Game Pass.

A mai nappal végre elstartolt a Microsoft új előfizetési konstrukciója, amivel havi 10 dollárért több mint 100 játékhoz kapnak majd hozzáférést az előfizetők. Ami a játékokat illeti, nem lesz okunk a panaszra. 75 Xbox 360 és 35 Xbox One  cím várja, hogy kipróbáljuk őket. A hangsúly a próbáláson van. Az előfizetők nem kapják meg ezeket a játékokat, de játszhatnak velük, míg érvényes előfizetéssel rendelkeznek, illetve ez idő alatt kedvezményesebb árért meg is vásárolhatják az Xbox Game Pass katalógusban szereplő játékokat.

Az Xbox Game Pass-t most bárki kipróbálhatja egy 14 napos trial időszakon át, aztán eldöntheti, megéri-e neki a havi 10 dollárt/eurót, hogy fentartsa a dolgot. Azt fontos tudni, hogy az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass szolgáltatás egymástól függetlenül létezik és egyik se feltétele a másiknak, de ha online szeretnénk játszani, illetve igénybe venni a játékok egyéb online szolgáltatását, akkor szükségünk lesz az Xbox Live Gold előfizetésre is az Xbox Game Pass mellé.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)