Jump to content

Hamarosan az ajándékozás képességével gazdagodik az Xbox One

2017. 07. 09. 15:41

Az Xbox One platform végre megkapja a hőn áhított ajándékozási funkciót, erősített meg Mike Ybarra a Microsoftól egy nemrég megosztott tweet-ben.

Rákérdeztek, mikor akarja a Microsoft már végre hozzáadni a ’gifting’ fícsört az Xbox One konzolhoz és persze nagyon meglepő lett volna, ha erre mellébeszélés helyett egy pontos dátum érkezik, de helyette kaptunk egy korrekt, rövid és tömör, ám de bizakodásra lehetőséget kínáló választ, miszerint: „Not far!”

Sajna Ybarra ennél nem is ment bele mélyebben a részletezésbe, viszont ezek alapján sejthető, hogy már dolgoznak az ügyön. Ha ez így van, akkor talán csak néhány frissítésnyire van az egész, aztán már élvezhetik is a felhasználók az új funkciót és annak minden előnyét.

Kérdés csak az, hogy hogyan akarja ezt kivitelezni a Microsoft? Lesz-e és ha igen akkor milyen mértékű, léptékű régió alapú korlátozás vagy számíthatunk-e más egyéb az ajándékozási lehetőségeinket befolyásoló tényezőre? Mindenesetre ezzel a lépéssel sok Xbox rajongó régi álmát váltja való a Microsoft.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)