Jump to content

Elkapkodták az Xbox One X Scorpio Edition csomagjait

2017. 08. 24. 20:41

A Microsoft meglehetősen alábecsülhette az Xbox One X speciális csomagja iránti vásárlói kedvet, legalábbis erről árulkodik, hogy kevesebb, mint egy nap alatt elfogyott a teljes készlet.

Ugyan még csak előrendelésről beszélhetünk, hiszen az Xbox One X konzolt csak november 7-től kezdi el szállítani a Microsoft, de a speciális Project Scorpio Edition néven meghirdetett változatát a konzolnak kevesebb, mint 24 óra alatt úgy elkapkodták, hogy csak pislogott mindenki.

Az világos, hogy egyébként is egy limitált mennyiségben elérhető kiadásról van szó, de a redmondi cég úgy becsülte, hogy az előrendelésre elérhetővé tett mennyiség legalább egy hétig ki fog tartani. Nagyot tévedtek.  Az Amazon webáruházának virtuális polcairól 25 perc alatt elfogyott a teljes készlet, árulta el Aaron Greenberg, az Xbox marketingjéért felelős vezető, a Rocket Beans TV-nek.

Ez persze nem olyan nagy tragédiai a Microsoftnak, hiszen azért ez mégis csak sokkal jobban fest, mint ha hetekig a nyakukon álltak volna a limitált kiadású konzolok, de az is biztos, hogy sok rajongó csalódotton vehette tudomásul, hogy neki már nem jutott a hőn áhított Xbox One X verzióból.

Tragédia tehát nem történt, sőt, ez egy nagyon jó reklám a Microsoft új konzoljának, ami iránt láthatóan roppant nagy az érdeklődés. Aki pedig lemaradt a limitált kiadásról, annak még mindig ott a normál Xbox One X, amiből annyit rendelhet elő amennyit csak szeretne.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)