Jump to content

Rekordot döntöttek az Xbox One X előrendelések

2017. 08. 25. 11:09

A Microsoft 5 nappal az Xbox One X előrendelésének megnyitása után már ki is adott egy közleményt, amiben lazán csak az Xbox történetének leggyorsabban fogyó konzoljává nyilvánította az új konzolt.

Az Xbox One X Project Scorpio Edition pillanatok alatt elfogyott az online kereskedők virtuális polcairól, így aztán azt gondolhattuk, hogy alapvetően akad némi érdeklődés a Microsoft új konzoljára, de legalábbis több, mint amivel ők számoltak. Valójában azonban ennél is többről van szó. A Microsoft valószínűleg azért becsülte alá a vásárlók számát, mert még az Xbox története során, soha egyetlen egy Xbox se fogyott előrendelésben olyan tempóban, mint az Xbox One X. 5 nap alatt mióta az előrendelést megnyitották több Xbox One X előrendelés futott be, mint bármely más korábbi Xbox konzolra.

Számokat még nem tudni, de a vállalat megígérte, hogy hamarosan megosztja az előrendeléssel kapcsolatos részleteket a következő havi jelentésében. A GameStop és az Amazon is nagy számú előrendelésekről számolt be a napokban. A Microsoft megígérte, hogy ellátja a viszonteladókat kellő számú készlettel.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)