Jump to content

A hétvégére ingyenes lesz a Battlefield 1 az Xbox One konzolokon

2017. 09. 20. 10:00

A Microsoft bejelentette, hogy most hétvégén minden Xbox Live Gold előfizető ingyen letöltheti és néhány nap elejéig kipróbálhatja a DICE világhírű Battlefield sorozatának legutóbbi tagját, a Battlefield 1-et.

Az úgynevezett Free Play Days akció szeptember 22-től 24-ig fog tartani, ami idő alatt minden aktív Xbox One Gold előfizetéssel rendelkező Xbox One tulajdonos teljesen ingyen és bérmentve próbálhatja majd ki a  tavalyi év legjobb EA játékát. A trial ideje alatt elért eredmények és teljesitmények pedig megmaradnak, ha közben úgy döntünk, hogy megvásároljuk a teljes játékot.

Közben elindul a Revolution Battlefest PC, PS4 és XO platformokon egyaránt. A szeptember 30-ig tartó esemény ideje alatt mind a They Shall not Pass, mind a Name of the Tsar kiegészítők tartalmai elérhetővé válnak mindazok számára, aki már legalább az alapjátékot birtokolják. A csaknem egy éve, október 21-én megjelent játékot ráadásul most olcsóbban, 40%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg egészen szeptember 30-ig, amely akció az összes DLC-t magában foglaló premium pass-ra is érvényes.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)