Jump to content

Vermintide és a Back to the Future a GWD decemberi játékai

2017. 11. 24. 11:27

A Vermintide már biztosan ott lesz a következő havi Xbox Games With Gold játékok között, de van még ott bőven ahonnan ez jött.

 Igen, még csak november, de az már most látszik, hogy a decemberi Xbox Games With Gold szolgáltatás játékai között lesz néhány igazi finomság.  Ugyan a novemberi játékok még javában elérhetőek, de a jövőre nézve érdemes tudni, hogy ha novemberben bejelentkezünk, akkor egy ingyen példány fog várni minket a Warhammer: The end Times – Vermintide-ból.

Ha esetleg valaki nem hallott volna még róla, ami majdnem lehetetlen, a Vermintide a Fatshark remek kis co-op szörnylövöldéje, ami hangulatát és játékmenetét illetően is sokat kölcsönzött a Left 4 Dead játékoktól, csak itt zombik helyet mindenféle méretben előmászó patkányszerű Skaveneket kell öldösnünk a Warhammer fantasy világából.

Azért lesz más is decemberben. Ha esetleg valakinek a fenti koncepció nem lenne elég érdekes, akkor december 16-tól még mindig ott időutazás lehetősége a Telltale féle Back to the Future sorozattal, ami tulajdonképpen a legendás filmtrilógia folytatásaként működik. Xbox 360 oldalról nézve pedig egy Child of Eden és egy Marlow Briggs and the Mask of the Death látható. Nem lesz ez olyan rossz.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)