Jump to content

PUBG – Mit várhatunk PC-s szemmel az Xbox One grafikától?

2017. 12. 14. 19:59

Nesze neked multiplatform PUBG! PC után Xbox One és Xbox One X konzolokon is hódítani kezd a PUBG, de vajon látszik-e lényeges különbség?

Persze ez attól is függ, hogy mit értünk lényeges különbségen, mindenesetre a Digital Foundry csinált egy PC vs. Xbox One vs. Xbox One X grafikai összehasonlító videót, méghozzá 4K felbontás mellett. Mielőtt belemennénk a videóba, szögezzük le, hogy még mindig nem egy kész játékkal van dolgunk, így bármit is látunk technikai és teljesítmény szinten, az még javulhat a konzolos port és az eredeti PC-s kiadás esetében is. Mindezzel együtt „meh”. Ez így még egy katasztrofa.

Annyi biztos, hogy ha Xbox One és Xbox One X összehasonlítást vesszük, akkor utóbbinál még a nap is szebben süt ránk a játékban. Alacsony grafikán nem sok különbséget látunk, de ahogy kúsznak feljebb a csuszkák a grafikai beállításoknál, úgy tűnik el az FPS az alap XO alól. Mégis nagy különbséget ránézésre nem látni, maximum érezni játék közben, de ez már egy másik tészta. Ami viszont megkérdőjelezhetetlen, hogy a PC-s verzióhoz képest sehol sincs még az Xbox One X se. Minden maximumra húzva a PC-s verzió sokkal részletesebb, pedig még ott is akadnak gondok, játszunk bármilyen erős konfiguráció alól. Sokat kell még dolgozni a fejlesztőknek a konzolos porton, meg úgy általában az egész játékon, de élvezhetőnek már élvezhető most is, ez pedig egy jó jel.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)