Jump to content

Vegyük meg ma a PUBG-t Xbox One-ra és egy ajándék Titanfall 2 lesz a jutalmunk

2017. 12. 21. 16:55

Egy nem mindennapi ajánlattal lepi meg vásárlóit a NewEgg. Akik náluk szerzik be a PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One kiadását, azok még egy Titanfall 2-t is zsebre vághatnak, de vigyázat! Az ajánlat csak limitált ideig él.

Ha Xbox One tulajdonosként pont azon vacillálunk, hogy PUBG vagy nem PUBG, akkor a NewEgg ajánlata segíthet rövid utón eldöntenünk ezt a kérdést. Röviden, mert amolyan ma vagy soha ajánlatként minden egyes Xbox One-os PUBG mellé egy ajándék Titanfall 2 példányt adnak, ami mondani se kell, nem egy elhanyagolható apróság.

Másrészt az Xbox One változat ára 30 dollár, ami nem is lenne gond, ha a játék még nem csupán csak az Xbox Preview Program részeként létezne. Azaz tulajdonképpen egy béta fázisban lévő játékra ruház be az, aki most ráveti magát a portra. Ugyanakkor pont a mai nappal jött ki a játék PC-s kiadásának teljes változata. Ott már látszik, hogy mit is tud a játék 1.0-ás verziója, amiből nyugodt szívvel lehet következtetni arra, hogy mit tartogat majd nekünk a kész Xbox One kiadás.

Mindenesetre ettől még a NewEgg ajánlata roppant csábító. Az a Titanfall 2 önmagában is megérné ezt a 30 dollárt, így ha úgy tetszik a PUBG csak egy bónusz azoknak, akik anno lemaradtak a Titanfall sorozat legújabb darabjáról, de most készek pótolni ezt a mulasztásuk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)