Jump to content

Saját DLC-vel együtt érkezik a sötétben világitó Sea of Thieves Xbox kontroller

2018. 03. 02. 14:47

Úgy néz ki, hogy manapság már a kontrollerek mellé is DLC-k járnak, legalábbis a Microsoft valami ilyesmit igyekszik bevezetni a legújabb limitált kiadású vezeték nélküli Xbox kontrollerjével, amit a tengeri co-op veszedelem, a Sea of Thieves rajongóinak szán.

Az alap feketeséget egy kis sötétlila beütéssel és némi sötétben ragyogó zöld koponyával megtörő designnal támad a Sea of Thieves témájú, limitált Xbox kontroller. Ez a kialakítás már önmagában is sok tekintetet magára tud vonzani, de ha ez nem lenne elég, akkor a Microsoft még egy Frreyman Clothing Set DLC-vel is megfejeli az ajánlatot, ami konkrétan egy skin csomagot takar a Sea of Thieves játékban.

További bónusz, hogy a kontroller megvásárlása mellett döntő játékosok egy 14 napos Xbox Live Gold és Xbox Game Pass trialt kapnak, habár valószínű, hogy egy ilyen kontrollerre beruházó emberke nem most fogja kipróbálni ezeket a szolgáltatásokat először.

Furcsamód a kontroller jóval a játék március 20. előtti megjelenése előtt fut majd be. A Microsoft áruházán keresztül február 6-tól elérhető az US, illetve február 15-től az UK áruházból.

A Sea of Thieves Microsoft Playanywhere játékként egyszerre jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)