Jump to content

Óriási műsort ígér az Xbox az idei E3-ra

2018. 03. 14. 16:13

A Microsoft nem kevesebbet ígért a 2018-as júniusban esedékes E3-ra, mint a valaha volt legnagyobb műsort. Kíváncsian várjuk, hogy mennyiben lesz ez majd igaz.

A Microsoft továbbra is kínál még helyeket a LA Convention Centerben, exkluzívé a Mixerre összpontosítva, ahol "játszhatnak, streamelhetnek és interakcióba léphetnek majd a résztvevők a legújabb játékokkal, valamint elcsíphetik a legfrissebb híreket a közelgő E3-al kapcsolatosan.

Az Xbox E3 2017 Briefing június 10-én lesz esedékes számos Xvox FanFest tevékenységgel egyetemben, mint például első kézből kipróbálható játékok és demók, amiket az E3-on résztvevők számára tesznek elérhetővé.

A Microsoft elmondta, hogy az E3 fejlődésével és az időben több órára nyújtható bemutatókkal lehetőségük nyílt, hogy egy teljesen új show-élményt teremthessenek az E3 résztvevőinek és azoknak is, akik csak távolról tudják követni a műsort. Ezzel és a Entertainment Software Association szervezetével, az E3 szervezőivel közösen örömmel jelenttette be a cég, hogy az Xbox átveszi a Microsoft Színházat, egy tökéletesen szituált helyet az L.A Live szívében.

Ennek a változtatásnak a nyomán a Microsoft jelentősen növelni fogja a jelenlétét a rendezvényen, illetve lehetőségük lesz eddig soha nem látott Xbox élményben részesíteni a résztvevőket.

További részleteket a Microsoft E3-as Xbox rendezvényét illetően áprilisra várhatunk, addig is ne feledjük: június 10., véssük fel a naptárunkba!

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)