Jump to content

A The Witness és az Assassin’s Creed Syndicate érkezik az áprilisi Games with Gold ajánlattal

2018. 03. 29. 12:47

A Microsoft bejelentette a Games with Gold áprilisi kínálatát, ami meg kell váljuk, egész meglepően csalogató, kezdve az Xbox One-os agytornásztató The Witness című játékkal, amiért anno annyira oda voltunk.

A The Witness egyik azon játékoknak, amit bátran ajánlunk bárkinek, aki szereti a megoldásra váró rejtvényeket, ezért külön öröm most viszont látni nevét az áprilisi Xbox Game With Gold játékok között. Ugyanakkor nincs egyedül, mert mellé ugyancsak Xbox One-ra megkapjuk az Assassin’s Creed Syndicate játékot is, amiben Jacob és Evie Frye bőrébe bújva deríthetjük fel a viktoriánus kori London szépségeit és veszedelmeit.

A fenti két Xbox One játékon túl a Gold előfizetők most is kapnak két Xbox 360 játékot visszafelé kompatibilitással. Ebből az első a Cars 2, ami április 1-től 15-ig lesz elérhető, majd április 16-től április 30-ig a Dead Space 2 váltja fel. A The Witness egész áprilisban kitart majd, még az Assassin’s Creed Syndicate csak a hónap közepétől, április 16-tól lesz elérhető, de cserébe eltart majd egészen május 15-i. Ne feledjük, hogy az előző hónapból még április 15-ig a Superhot is játszható marad.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)