Jump to content

Izmos játékot ígér a gamerek nyerő párosa

2018. 10. 14. 15:00

A Samsung és az Xbox most elhozta Amerikából Európába az Xbox One X konzolból és QLED televízióból álló csomagot.

Párosul a nagy teljesítményű Samsung QLED TV széria a 340 millió felhasználóval rendelkező, több mint 20 európai piacon aktív szereplővel és a világ legerőteljesebb játékkonzoljával, az Xbox One X-szel.

A QLED televízió több mint egymilliárd árnyalattal és a 100 százalékos színgazdagsággal igazi 4K HDR játékot tesz lehetővé, az Xbox One X pedig az átlagos konzolokhoz képest 40 százalékkal erősebb teljesítménnyel hozza el a valódi 4K játékélményt a felhasználóknak.

A QLED televíziók a zökkentőmentes játék érdekében FreeSync támogatást kaptak. Az Auto Game Mode használatakor a konzol automatikusan optimalizálja a TV beállításait, így a játékosok a lehető legkevesebb bemeneti késleltetést és rendkívül gyors fissítési sebességet tapasztalhatnak.

A tévé Quantum dot technológiája fényhatékonyságot, szélesebb színtartományt és magas, akár 2000 nites csúcsfényerőt kínál. A Q9FN Direct Full Array Elite funkciójának köszönhetően a játék legizgalmasabb részletei és vibráló színei lenyűgöző aprólékossággal jelennek meg a képernyőn.

Ez az első televízió, amely támogatja az AMD Radeon FreeSync technológiát adaptív képfrissítéssel, hogy a játék akadásmentes legyen, ezáltal valódi szórakozást nyújtson. A Smart Hub automatikusan felismeri az Xbox One X-et, beállítja a One Remote távirányítót: elegendő belemondani a távirányítóba a Game Mode parancsszót, és az máris a játékhoz optimalizálja az audio és a vizuális beállításokat.

A káva nélküli QLED TV-k mindössze egy, a One Connect Box-hoz csatlakoztatott, szinte láthatatlan vezetékkel működnek.

(Forrás: gamerguru.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)