Jump to content

Path of Exile: Legacy League útmutató

2017. 03. 03. 10:55

Mi újat hoz a Legacy Leauge? Mit kapunk vissza az előző ligákból? Mikor érdemes használni az olyan új tárgyakat, mint amilyen például az Ancient Reliquary kulcs? A válaszok egy videóban várnak ránk.

Néhány óra múlva indul  az új liga. Valószínűleg már a Path of Exile rajongók zömének megvan a terve a kezdéshez, sokan meg még csak most eszmélnek fel, hogy össze kéne dobni valamit. Mindkét tábornak tartogathat hasznos és érdekes információkat az Engineering Eternity YouTube csatorna által készített összefoglaló videó, ami a fenti kérdések megválaszolásán túl részletesen átvesz velünk mindent, amit tudnunk kell ahhoz, hogy a legseresebbek között lehessünk ebben a ligában.

Egy 36 perces videóról van szó, s bár nem rövid, de tényleg megéri megnézni, mert minden perce arany. Bemutatja az új League Stone-okat és azt is, hogy hogyan használjuk őket új zónák megnyitásához. Belenézhetünk milyen egyedi és ritka tárgyakat szerezhetünk meg, persze ez nem lesz egyszerű. A League Stone-ok egy-egy korábbi ligát reprezentálnak. Kombinálva őket, olyan területeket nyithatunk meg, amelyeken ezeknek a korábbi ligáknak a hatásával kell szembenézünk. A videó szép sorban végigveszi velünk az elmúlt idők ligáit és azoknak fontos jellegzetességeit. Végül pedig átvesszük, hogy hogyan érdemes fejlődni ebben a ligában és kombinálni a köveket.

Már tényleg csak néhány óra és élesben is kipróbálhatjuk a tanultakat. Előre is kellemes lootolást mindenkinek!

(Forrás: gamerguru.hu Kép forrása: pcgamesn.com)