Jump to content

Nioh - Új játékmódot hoz a Bloodshed’s End DLC

2017. 09. 09. 17:10

Az ennek a hónapnak a vége felé érkező Bloodshed’s End lesz a Nioh harmadik, s egyben utolsó DLC-je, amire tényleg érdemes lesz odafigyelni, mert többek között vele debütál majd a The Abyss nevű új játékmód.

A Dragon of the North és a Defiant Honor DLC-k után sorban a harmadik és egyben a játékót lezáró végső DLC, a Bloodshed’s End megjelenése már csak néhány hétre van. Az új DLC pont ott veszi majd fel a történet fonalát, ahol a Defiant Honor letette. Az Osaka kastény gyakorlatilag oda lett a nagy háború után, de néhány hónapnyi béke után ismét egy újabb hatalmas háborúba torkollanak az események. Itt a játékosok aztán a játékosok felfedezhetik majd a The Abyss néven fut új játékmódot, ami  tulajdonképpen arról fog szólni, hogy ellenfelekkel megtömött szinteken kell majd fátverekedni magunkat egészen a kastény belső szentélyébe. Az örökös csatatérként leírható The Abyss epikus csatákkal és egyedülálló kihívásokkal kecsegtet, amik elviekben még a legtapasztaltabb harcosokat is meg fogják tudni izzasztani. Hát majd meglátjuk.

Mindenesetre a Bloodshed’s End szeptember 26-án érkezik és 9,99 euróért fogják vesztegetni azoknak, akik nem rendelkeznek season passal a játékhoz.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)