Jump to content

We Happy Few – PC és Xbox One megjelenés [Early Access]

2016. 07. 07. 10:00

Emlékszünk még a We Happy Few játékra a Compulsion Games csapatától? Tudjátok az a furcsa antiutópisztikus túlélős játék, azzal a kisvárosnyi drogossal.

Nem tudni milyen felindulásból, de július 26-án, azaz már a hónap végén elérhetővé válik a We Happy Few a Steamen Early Access formájában, még XO konzolon az a Microsoftos Xbox Game Previewn keresztül.  A játékról már írtunk egy korábbi cikkünkben, így aki azt olvasta az tudhatja, hogy részünkről várós a We Happy Few, csak hát mi későbbre vártuk. Jóval későbbre. Elvileg a 2016-os év harmadik negyedévében kellett volna elkészülnie. A játék valószínűleg tehát még nincs kész, lévén korai hozzáféréses besorolásban jön ki még a Steamre is. A magam részéről szívesebben vettem volna, ha már csak a kész játékot látjuk, de lévén egy open world survival játékról beszélünk, amiknél kifejezetten szokás, hogy Early Accessben kijönnek még a végleges megjelenés előtt, tulajdonképpen nem kéne meglepődni a dolgon.

Aki úgy dönt, hogy június 26-án már bele szeretné vetni magát a játékba, az tartsa szem előtt, hogy mit is jelent a korai hozzáférésű besorolás a Steamen, különben könnyen nagy csalódás érheti még egy ilyen egyébként jónak ígérkező játékkal is.

(Forrás: vg247.com)