Jump to content

A legjobb ingyenes PS4 és XO játékok - #12 Armored Warfare

2018. 03. 26. 16:31

Ha nagy rajongói vagyunk a guruló harci gépezeteknek, ugyanakkor nem győzött meg minket a World of Tanks, akkor talán az Armored Warfare lehet az, aminek adnunk kéne egy esélyt.

Az Armored Warfare-re könnyű ráhúzni, hogy olyan, mint a World of Tanks, de ez gyorsabb, pörgősebb és sokkal inkább arcade jellegű, nem is beszélve arról, hogy jóval kevesebb grindolást igényel.

Eredetileg a játékot az az Obsidian Entertainment fejlesztette, akik a Fallout: New Vegas és a South Park: The Stick of Truth játékokat is összedobták. Ekkor még PVP és PVE játékmódot is tartalmazott a játék, egészen addig, még a Mail.ru át nem vette a projektet.

Ebben a játékban kevesebb tankot szedhetünk össze, mint a World of Tanks-ban, de ez azt is jelenti, hogy kevesebbet kell kiismerni, ami kaporra jőhet, ha egyébként se lenne olyan sok szabadidőnk a játékra. Mikrotranzakciós fronton is kicsit finomabb a játék. Itt is vehetünk tankokat, személyzetet, lootboxot, de ezek nem fognak minket masszív előnyőz juttatni a csatatéren. Sőt, ami azt illeti a megvásárolható prémium tankok kicsit kevésbé erősek, mint a teljesen felszerelt mezei tankok, így ritkábban fogunk belefutni olyan játékosokba, akik valódi pénzért vett tankokkal akarnak ki füstölni minket.

Ha pedig tovább keresgélnénk, íme az általunk legjobbnak ítélt ingyenes PS4 és Xbox One játékok listája:

 

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)