Jump to content

A legjobb ingyenes PS4 és XO játékok - #9 Trove

2018. 03. 26. 16:25

A Trove a egy meglepően szórakoztató és a látszat ellenére kellően komplex online sandbox RPG, amely magában egyesíti a Minecraft-szerű építős elemeket a hagyományos szerepjátékokra jellemző motívumokkal.

Akár a közelharchoz, akár a távolsági küzdelemre specializálódott harcmodorhoz húz a szívünk, akár csak valami jobb szó híján cuki világot vágyunk felfedezi, a Trove blokkokból épült világában megtalálhatjuk a számításunk. Akadnak itt legyakni való ellenfelek és megtisztításra váró kazamaták, amiket együtt fedezhetünk fel a barátainkkal jobbnál jobb zsákmányok reményében. Ez a zsákmányszerző életmód pedig viszonylag gyorsan addiktívvá válhat. A Trove egy olyan játék, amibe könnyű belejönni és még könnyebb beleszeretni.

Free-to-play játék révén a Trove is rendelkezik egy belső shoppal, ahol prémium kreditekért válogathatunk a legkülönfélébb tárgyak közül, de ezeknek egy részét a játékban gyűjtögethető pénzből is kigrindolhatjuk.

A Trove az a játék, amit az ember vonakodva tölt le, s valami vacak, igénytelen free-to-play játékot vár, de nem is tévedhetnénk nagyobbat, ha így gondolunk rá. Tény, hogy a grafikája az olyan, amit az ember vagy megszeret vagy megszökik, de ha nem minden számunkra a külső, akkor ebben a játékban több száz órányi felhőtlen szórakozásra lelhetünk méghozzá teljesen ingyen.

Ha pedig tovább keresgélnénk, íme az általunk legjobbnak ítélt ingyenes PS4 és Xbox One játékok listája:

 

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)