Jump to content

A legjobb ingyenes PS4 és XO játékok - #8 Brawlhalla

2018. 03. 26. 16:22

Igazi suli utáni kikapcsolódást keresünk, amit a barátainkkal vagy online, de akár még kompetitív jelleggel is játszhatunk, ráadásul az egész nem kerül semmibe és még egy kenyérpirítón is elfut? Akkor erre tessék.

A Brawlhalla a Blue Mammoth Games free-to-play oldalnézetes arénája ahol irányításunk alatt csapnak össze az univerzum legvagányabb harcos legendái. Ebben a játékban egyetlen célunk, hogy az általunk kiválasztott karakter egyedi képességeit felhasználva letaszigáljuk ellenfeleinket a pályáról. Ez amilyen egyszerű, annyira mókás ráadásul a játék változatos lehetőségeket kínál a küzdelemre. Akad itt gyere ki a hóra 1v1, márpedig mi jobbak vagyunk mint ti 2v2, no meg a jó öreg 4v4 és FFA se maradhat ki a sorból, de a casual és ranked szériák mellett akadnak még laternative játékmódok is, mint a Brwalball vagy a Bombsketball.

A játék elősre kicsit szokatlan lehet, ha egyébként nem mozgunk otthonosan a 2D platformerek világában, plus a hitbox is kicsit furcsa, de ha egyszer ráéreztünk, utána el nem eresszük többet.

A játékban gyűjthető váltóból újabb és újabb karaktereket oldhatunk fel vagy egy egyszeri valódi pénzes vásárlásért feloldhatjuk az összes jelenlegi s jövőbeli harcost magunknak. Ezen felül még lehet költeni ingame pénzre, amiből azán kinézeteket és egyéb kozmetikai cuccokat vásárolhatunk a játékban. Összeségében a fejlesztők kihozták a maximumot abból, amit egy ilyen játéktól elvárna az ember, szóval mire várunk még? Harcra fel! Egyetlen akadály előttünk az lehet, hogy sajnos ez a játék Xbox One-ra nem, csak PC-re, Mac-re és PlayStation 4-re érhető el.

Ha pedig tovább keresgélnénk, íme az általunk legjobbnak ítélt ingyenes PS4 és Xbox One játékok listája:

 

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)